خدمات ارتودنسی

همه چیز درباره ایمپلنت در ارتودنسی

ارتودنسی ایمپلنت - کلینیک بام
5/5 - (1 امتیاز)

بهتر است بدانید در مواردی که بیماران یک یا چند دندان از دست رفته داشته باشند، نمی توانند با ارتودنسی تمام فاصله ها را پر کنند. بعد از مرتب کردن دندان ها، ارتودنتیست از ایمپلنت های دندانی برای پر کردن شکاف ها و جایگزینی دندان های از دست رفته استفاده می کند. ما در این مقاله از کلینیک بام مرجع ایمپلنت در شهرکرد قصد داریم به موضوع ایمپلنت در ارتودنسی بپردازیم.

 

کلینیک دندانپزشکی بام ایران

نگاهی به ایمپلنت در ارتودنسی

قبل از اینکه به مزیت های ایمپلنت در ارتودنسی اشاره کنیم باید بدانید ارتودنتیست نخست دندان های اطراف شکاف را توسط ارتودنسی مرتب می کند و پس از آن به جراحی ایمپلنت می پردازد. اگر این جراحی اشتباه انجام شود، میزان موفقیت ایمپلنت دندانی تا حد بسیاری زیادی کاهش می یابد. علاوه بر این تراز دندان ترجیحی بیمار نیز به طور کامل از بین می رود.

 

ایمپلنت در ارتودنسی چه مزایایی دارد؟

ایمپلنت در ارتودنسی مزایای خاص خود را دارد. همانطور که گفته شد جراحی ایمپلنت دندان به طور معمول برای بیمارانی انجام می شود که چندین دندان از دست رفته دارند. وقتی که درمان های ارتودنسی به تنهایی نمی تواند دندان های از دست رفته شما را پر کند، جراحی ایمپلنت به کمک می آید. لازم به ذکر است بدانید جراحی ایمپلنت شیوه ای است که می تواند مشکل شما را به آسانی حل کند. از مزایای دیگر این شیوه می توان موارد زیر را نام برد:

  • با ایمپلنت زیبایی دندان های شما تضمین می شود.
  • به دوام دندان های شما کمک می کند.
  • به بیماران برای حفظ بهداشت دهان و دندان کمک زیادی می کند.
  • با این روش به دندان های مجاور آسیبی وارد نمی شود.

 

ایمپلنت در ارتودنسی

درست است که ایمپلنت در ارتودنسی نمی تواند به طور کامل جایگزین دندان های طبیعی شود، اما هنگامی که شما دندان های خود را به هر نحوی از دست می دهید باید جایگزین مناسبی پیدا کنید. با این کار سلامت لثه و دندان های باقیمانده شما به خوبی حفظ می شود. زمانی که ارتودنتیست به طور همزمان به ایمپلنت در ارتودنسی بپردازد، شما می توانید از معایب ناچیز آن چشم پوشی نمایید.

 

هزینه ایمپلنت دندانی

ممکن است هزینه ایمپلنت در ارتودنسی کمی گران باشد. اما اگر درمان سریع تر انجام نشود ممکن است به دندان های دیگر نیز آسیب وارد شود. بهتر است بدانید اگر بیماران بهداشت دهان و دندان را رعایت نکنند، درگیر تحلیل لثه می شود. بیمارانی که مبتلا به دیابت هستند یا سیستم ایمنی ضعیف تری دارند نتیجه مثبتی از این جراحی می گیرند. امکان دارد بعضی از ایمپلنت های دندانی غیر استاندارد به صورت ناگهانی شکسته شوند و مشکلات زیادی را برای بیمار ایجاد کنند.

 

ارتودنسی

چه افرادی کاندیدای مناسبی برای جراحی ارتودنسی یا ایمپلنت دندانی همزمان هستند؟

بعضی از افراد کاندیدای مناسبی برای ایمپلنت دندانی همزمان هستند. بیمارانی که از زمان تولد یک یا چند دندان از دست رفته دارند، به طور معمول کاندیدای مناسبی برای جراحی ایمپلنت در ارتودنسی هستند. به طور مثال، بیمارانی که مبتلا به شکاف لب هستند اغلب در زمان تولد یک یا چند دندان از دست رفته دارند. این بیماران بعد از درمان شکاف لب و کام باید حتما به ارتودنتیست مراجعه نمایند. متخصص ارتودنسی نخست دندان ها را تراز می کند. پس از آن برای جایگزینی دندان های از دست رفته جراحی ایمپلنت انجام می دهد. به یاد داشته باشید افرادی که دندان های طبیعی خود را در اثر تصادف از دست داده اند کاندیدای بسیار مناسبی برای درمان ترکیبی هستند. به این بیماران پیشنهاد می شود به ارتودنتیست مراجعه کنند. در ابتدا باید دندان ها مرتب شوند. پس از آن ایمپلنت جایگزین دندان های از دست رفته می شود.

 

شرایط مناسب برای جراحی ارتودنسی برای افراد

لازم به ذکر است بدانید شکاف های جزئی میان دندان ها  با ایمپلنت در ارتودنسی قابل اصلاح می باشد.

 

آیا ارتودنسی بدون جراحی ایمپلنت دندان امکان پذیر است؟

همانطور که پیش از این اشاره کردیم ایمپلنت در ارتودنسی امکان پذیر می باشد. اما گاهی اوقات متخصصین ارتودنسی بسیار با تجربه و کاربلد با درمان های ارتودنسی بدون نیاز به ایمپلنت می توانند فاصله بین دندان ها را پر کنند. بهتر است بدانید درمان ارتودنسی بیماران نیمه دندان کمی مشکل است. به ویژه اگر تعداد زیادی از دندان ها از دست رفته باشد. اغلب اوقات وقتی دندان ها از دست می روند، دندان های مجاور می توانند جابجا شوند. علاوه بر این دندان ها بیش از حد بیرون می آیند و دیگر فضای کافی برای جایگزینی دندان های از دست رفته نیست. اصلاح ارتودنسی می تواند به جایگزینی دندان های از دست رفته و بهداشت دهان و دندان کمک زیادی کند.

 

ارتودنسی بدون جراحی ایمپلنت دندان

متخصصین ارتودنسی در شهرکرد به منظور ایمپلنت در ارتودنسی برای اصلاح اکلوژن ها به تمام دندان ها تکیه می کنند. در بیمارانی که دندان های سالم دارند، انکوریج دندان برای تسهیل حرکت دندان کافی می باشد. ولی در دندان های بعضی از بیماران مشکل کوچکی به وجود می آید. معمولا در این بیماران باید اصلاح مال اکلوژن انجام شود. در صورتی که برنامه ریزی به صورت دقیق انجام نشود، می توان از ایمپلنت های استخوانی استفاده نمود. ایمپلنت های استخوانی برای اصلاح انکوریج ارتودنسی بسیار مناسب می باشد.

 

چه موقعی ایمپلنت در ارتودنسی ضروری است؟

موقعیت های زیادی پیش می آید که در آن انجام ایمپلنت در ارتودنسی ضروری و مفید می باشد. این شرایط امکان دارد مستلزم درمان ارتودنسی همراه با قرار دادن ایمپلنت باشد، مثل آماده سازی محل برای کاشت ایمپلنت به صورت کاملا سنتی. این موضوع تا حد بسیاری زیادی کاربرد دارد. ولی به یاد داشته باشید باید حتما دستورالعمل های خاصی رعایت شود و مراحل تشخیصی نیز حتما دنبال شود. لازم به ذکر است بدانید فراهم کردن فضای کافی برای کاشت ایمپلنت اهمیت بسیار زیادی دارد. ولی دستکاری و بازسازی بافت نیز باید در نظر گرفته شود.

 

ضرورت انجام ایمپلنت در ارتودنسی

ساب پریوستئال چیست؟

ایمپلنت در ارتودنسی با طرح ساب پریوستئال بدنه ایمپلنت دقیقا روی برجستگی قرار می گیرد. این نوع طرح دارای طولانی ترین کارآزمایی بالینی است. ولی میزان موفقیت آن در طولانی مدت بسیار کاهش یافته است. احتمال جدا شدن آن از روی دندان بسیار زیاد است.

 

آشنایی با ترانس استخوانی

ایمپلنت در ارتودنسی با طرح ترانس استخوانی به صورت کامل به درون فک پایین نفوذ خواهد کرد. میزان موفقیت این طرح بسیار بالا است. ولی به علت آسیب احتمالی به ساختارهای بافت نرم داخل استخوانی نظیر اعصاب و عروق مورد استفاده نفوذ نمی کند.

 

ایمپلنت های درونی

همانطور که گفته شد ایمپلنت در ارتودنسی بسیار کاربرد دارد. یکی از کاربردی ترین و محبوب ترین ایمپلنت ها، ایمپلنت درونی می باشد که در شرایط خاص نیز مورد استفاده قرار می گیرد. بهتر است بدانید ایمپلنت های اندوستال برای حفظ یک پروتز ثابت یا متحرک می توانند به اجزای خود متصل شوند. سیستم ایمپلنت اندوستال به طور معمول دو مرحله ای است. بدنه ایمپلنت قسمتی است که دقیقا در درون استخوان تعبیه شده است. این نوع ایمپلنت امکان دارد از نوع پیچ یا صفحه ای باشد. حالت صفحه ای بسیار صاف تر است و می تواند در برجستگی های جذب شده و لبه های چاقویی مورد استفاده قرار بگیرد.

 

کاربرد ایمپلنت های درونی

تحلیل در بخش پشتی فک بالا ناشی از چیست؟

خوب است بدانید تحلیل در بخش پشتی فک بالا ناشی از تغییرات رشد است. تغییرات رشد می تواند باعث قرار گرفتن ایمپلنت در درون سینوس ها شود. بخش پشتی فک پایین در همه سطوح دستخوش تغییرات شدید می شود.

 

میکروایمپلنت چگونه در درون دهان قرار می گیرد؟

برای کاشت ایمپلنت حتما باید بیمار بیهوش شود. لازم به ذکر است بدانید بیهوشی بافت نرم مورد نیاز می باشد. در صورت سوراخ کردن ریشه ها اگر درد احساس شود می توان به آسانی تغییر مسیر داد. پس از آن ضخامت مخاط کام را باید با سوزن بررسی نمود. اگر بافت متحرک و نرم باشد، می توان از یک برش جراحی پنج میلی متری استفاده کرد. این برش برای پیشگیری از چرخاندن بافت و نفود مستقیم آن به لثه و استخوان لازم می باشد.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 + 11 =